Domov » Najnovejše objave » Praktično in uporabno: Vas jezi drobni pisarniški material, ki spreminja vašo mizo v kaos?

Praktično in uporabno: Vas jezi drobni pisarniški material, ki spreminja vašo mizo v kaos?

Objavljeno v: Najnovejše objave | 0

Razmetan drobni pisarniški material kvari vaš vtis na stranke, a temu se lahko enostavno izognete!

drobni pisarniški materialDrobni pisarniški material, kot so različni selotejpi, papirji, luknjači, svinčniki… radi spremenijo urejeno pisarno v kaos. Potrebnih je samo nekaj dni in pospravljena pisarniška miza se sprevrže v pisarniški nastilj. No, mogoče vam je nered sprejemljiv, vprašanje pa je, kakšen vtis naredite na stranko ali nadrejenega.

Drobni pisarniški material lahko »skrijete« v kabinetne omarice z drsnimi vrati

Kabinetne omarice, ki so sinhrone z barvno nianso vašega ostalega pisarniškega pohištva, so odličen notranji pohištveni element za hrambo. Zanje ne potrebujete toliko prostora kot za klasične omarice, poleg tega pa, če so montirane blizu mize, lahko vanje v trenutku pospravite vso drobnarijo, ki se vam je med tednom nabrala na mizi. Tudi tisti najcenejši pisarniški material, kot so radirke, šilčki, pisala in podobno, lahko v hipu pospravite ter naredite vtis na nadrejenega ali stranke.

Zakaj ravno omarice z drsnimi vrati?

Zato ker drsna vrata izboljšajo funkcionalnost prostora. Klasična vrata na tečaje zahtevajo veliko več prostora in če imate tovrstno omarico pri pisarniški mizi, si boste morali za njeno odpiranje zagotoviti prostor. Nenazadnje pa omarice z drsnimi vrati dajo prostoru tudi profesionalni izgled. Dovršen estetski izgled privabi poglede, omogoča dobro počutje in spoštljiv odnos strank. Če so enote omaric zastavljene modularno, lahko z njimi izdelate poljubne oblike – takšne ki najbolj pritičejo vašim potrebam.

Pisarniško galanterijo pod ključ

droben pisarniški materialVečino bodo zadovoljila klasična drsna vrata, ki jih samo zapremo. A včasih obstajajo tudi radovedni pisarniški sosedje ali pa je vaša pisarniška galanterija enostavno preveč dragocena, da bi jo pustili vnemar. V tem primeru svetujemo, da se odločite za drsna vrata s ključavnico. Obstajajo različni sistemi, vsem pa je eno: da varno hranijo vašo lastnino.(1)

Drobni pisarniški material kot so razne kuverte, pisala, lepila, svinčniki… bo z uporabo pisarniških omaric z drsnimi vrati hipoma pospravljen. Pisarna bo izgledala urejena in profesionalna, hkrati boste naredili dober vtis na nadrejenega in stranke. Večji zaslužek pa je le korak naprej od tega…