Domov » Najnovejše objave » Primeri fototapet na drsnih vratih

Primeri fototapet na drsnih vratih

Objavljeno v: Najnovejše objave | 0

Sicer smo podoben prispevek na temo v nadaljevanju, pred kratkim napisali na naši drugi specializirani strani (otroške sobe po naročilu), a, ker so slike iz tistega prispevka predstavljene v drugem kontekstu (v okviru vgradnih omar), tokrat te iste slike uporabljamo za prikaz možnosti fototapet na drsnih vratih.

drsna vrata fototapete
Fototapete na drsnih vratih.

Fototapete, kot vemo, so material v poljubnem dekorju (lahko tudi s primerno resolucijo posnete naše fotografije), ki ga lahko nalepimo na polnilo drsnih vrat in s tem dodatno okrasimo svojo omaro, stopnišče, predsobo oziroma katerikoli drug prostor, ki ga pač imamo namen polepiti s fototapetami.

Sicer lahko fototapete prilepite sami. A bolje je, če to prepustite tistim, ki se s tem ukvarjajo dalj časa. Če ne drugo, zaradi izkušenj in pa, jasno, tudi garancije na opravljeno delo.

drsna vrata fototapete
Motiv na drsnih vratih omare.

Kje lahko dobimo slike za fototapete?

Priljubljena stran in bolj poznana v Sloveniji je recimo fotolia (fotolia.com). Če nimate že vnaprej določenega motiva kaj bi želeli imeti na fototapeti, obiščete eno izmed teh strani, preprosto kupite za evro ali dva motiv, ki vam je všeč in ga nato na usb ključku predate svetovalcu. Ta bo sliko dostavil v proizvodnjo in montažo drsnih vrat in ob dostavi drsnih vrat boste dobili vaša vrata prelepljena z želenim motivom.

Kot rečeno, edina reč, na katero morate pri tem paziti je, da je fototapeta oz. motiv, ki ga posnamete sami ali, ki ga kupite primerne (dovolj velike) resolucije za vašo površino drsnih vrat.

drsna vrata fototapete
Bio jednom jedan strašan lav 🙂

Fototapete lahko nalepimo na lesno polnilo drsnih vrat (v tem primeru bo fototapeta nalepljena pred iveralno polnilo) ali na stekleno polnilo drsnih vrat (v tem primeru fototapeto nalepimo na hrbtno stran steklene površine).

Drsna vrata, polepljena s fototapetami, do strank dostavimo izdelana (vključno z ročaji), tako, da na licu mesta sledi samo še finalna montaža vodil za drsna vrata in nastavitev drsnih vrat.

Toliko tokrat.

Če se odločate za fototapete, vam želimo čimbolj barvit in pogumen izbor.

drsna vrata fototapete
Primer fototapete na drsnih vratih.

p.s.: kot smo napovedali v enem izmed prejšnjih postov na tem blogu, smo v tem mesecu dodatno odprli še eno specializirano spletno stran. Tokrat namenjeno samo vgradnim omaram. Tako, da se prispevki v povezavi z vgradnimi omarami na tem blogu, umikajo tja.

Tukaj pa se spremljamo še naprej na temo drsnih vrat.