TopIzbira.si – Rok Tomažič

V našem podjetju potrjujemo odlično sodelovanje s spletno stranjo Drsna-vrata.si, saj smo preko sodelovanja z njimi, opremili z drsnimi vrati tako naše pisarniške kot tudi skladiščne prostore. Ovitki za telefon TopIzbira.si

TopIzbira.si – Rok Tomažič

Božena Nikolovska, Slovenj Gradec

Z mizarji iz vaše spletne strani smo sodelovali pri vgradnji drsnih vrat v kopalnico v našem stanovanju v bloku. Zadovoljni smo z njihovim svetovanjem in izdelavo. Pohvaliti pa moram tudi cenovno plat, saj smo po pregledu konkurence ugotovili, da prav nič ne odstopajo od drugih. Za vas smo se odločili, ker ste se najhitreje odzvali na naše povpraševanje.

Božena Nikolovska, Slovenj Gradec

Stanislav Koren, Draženci

Mi smo iskali drsna vrata za prehod v mansardo. Vse kar smo se dogovorili po telefonu, je bilo izvedeno. Čestitamo in se zahvaljujemo za sodelovanje.

Stanislav Koren, Draženci

Z ekipo iz drsnih vrat.si (Rado, Brane) se poznamo že od prej, ko so nam svetovali in izdelali celotno kuhinjo in ostalo pohištvo v hiši. Prosili so nas, če lahko nekaj besed napišemo tudi za to njihovo novo spletno stran. Zelo smo zadovoljni z njihovim delom, fantje so strokovnjaki, skrbi jih, da naredijo v dogovorjenem času, obenem pa ne pretiravajo s cenami. Vzamejo si čas in razložijo ter predlagajo. Nekajkrat smo si zmišljevali kako bi naredili prehod na hodniku (v igri je bila celo izvedba v steklu), in fanta sta potrpežljivo izrisovala vse naše želje. Priporočamo vsakemu. Ekipa, le tako naprej.

Vojko in Brigita, Ormož

Hvala mizarjem na drsna-vrata.si. Zadovoljni. Se vrnemo pri prenovi otroških sob :).

Družina Gorjup

Podjetje HoMont d.o.o., specializirana gradbena dela, Maribor

Za svoje poslovne prostore smo iskali cenovno ugodno in predvsem hitro rešitev vhodnega prostora z drsnimi vrati v kombinaciji s steklom. Iskrena zahvala vaši ekipi in mizarjem, ki so nam strokovno in pravočasno izdelali želeno. Čestitke.

Podjetje HoMont d.o.o., specializirana gradbena dela, Maribor

Rajko in Marija, Vuhred

Na vhodu v hišo smo za predprostor iskali mizarja, ki bi nam izdelal vrata za prehod. Predvsem zaradi mraza pozimi, smo iskali robustna in težja vrata, ki dobro tesnijo. Hvala mizarjem iz vaše spletne strani, da ste nam predlagali masivno izvedbo. Vrata služijo svojemu namenu. Izvedba in odnos sta bila na visokem nivoju. zato vas tudi priporočamo naprej. Želimo vam obilo uspehov še naprej.

Rajko in Marija, Vuhred

Mi smo se zanimali za izdelavo drsnih vrat iz jedilnice v spalnico. Zadovoljni s ceno, izdelavo in montažo. G. Branetu čestitke za hiter in strokoven odziv.

 

Stanko, Ivančna Gorica

Za na hodnik smo iskali rešitev za drsna vrata za omaro. Pohvale vašim mizarjem in pohvale Radotu za strokovno izmero. Omara je že v funkciji. LP

Špela in Igor, Stična

Hvala Marku za hitro izdelavo ponudbe in tudi tega, da je “preko vrste” vzel naš primer in vgradil drsna vrata v našem stanovanju. Marko, te priporočamo dalje :).

Mitja z družino, Koper

1 2