Domov » Najnovejše objave » Drsna vrata za poslovne prostore

Drsna vrata za poslovne prostore

Objavljeno v: Najnovejše objave | 0

Drsna vrata za poslovne prostore so ponavadi stilsko nekoliko modernejša, nemalo podjetnikov pa se za svoja drsna vrata v poslovnih prostorih odloča za uporabo različnih vrst stekel (peskana stekla, motna stekla), kombinacije polnil z lesom ter aluminijasta okovja (ki so lažja in je zato upravljanje s takšnimi vrati enostavnejše).

Razen v primerih, kjer ima eno podjetje najete celotne etaže in so pisarne ter delovni prostori enaki drug drugemu, so povečini drsna vrata delana individualno. Vsaka torej po svojih merah.

Primeri izdelave drsnih vrat v poslovnih prostorih

Izdelava drsnih vrat v poslovnih prostorih je od primera do primera različna tudi zato, ker imajo podjetniki z namestitvijo drsnih vrat različne namene.

Nekateri iščejo poceni in praktične rešitve kako zapreti na primer njihove čajnice in druge interne prostore, kamor ponavadi stranke nimajo dostopa, drugi z namestitvijo drsnih vrat pregrajujejo konferenčne sobe in sobe za sestanke od delovnih prostorov ostalih uslužbencev, tretji drsna vrata nameščajo na vhode v pisarne in podobno.

drsna vrata za poslovne prostore
Primer izdelave drsnih vrat na vhodu v konferenčno sobo.
drsna vrata razstavni prostori
Postavljanje večjih drsnih vrat kot pregradne stene med delovnimi prostori in razstavnim salonom.
drsna vrata za poslovne prostore
Drsna vrata na hodniku.

Med materiali za drsna vrata v poslovnih prostorih, spet odvisno od namembnosti, prednjačita steklo in les. Les, ponavadi iveral, se najpogosteje uporablja za primere, ko želimo z drsnimi vrati zakriti prostor na drugi strani vrat.

Steklo se ponavadi uporablja v primerih, če prostor na drugi strani nima svojega vira naravne svetlobe ali, če celotnemu delovnemu prostoru želimo pustiti pridih zračnosti in odprtosti.

Kot rečeno, čajnice, prostori za hrambo arhivov, garderobne niše in prostori pisarn v mansardah, so ponavadi zaprti s polnili iz lesa:

drsna vrata za poslovne prostore
Primer zapiranja mansardnega dela pisarne z drsnimi vrati.
drsna vrata poslovni prostori
Primer zakrivanja garderobne niše v razstavnem salonu.
izdelava drsnih vrat za pisarne
Drsna vrata na prehodu.

V kolikor vas zanima izdelava informativne ponudbe in izdelava drsnih vrat za poslovne prostore, lahko preko spodnjih kontaktov za vas opravimo ogled, izmero in neobvezujočo ponudbo.

Veseli bomo vašega povpraševanja.

Dodatne prispevke na temo opremljanja poslovnih prostorov objavljamo tudi tukaj.