Domov » Najnovejše objave » 3 primeri izdelave drsnih vrat iz stekla

3 primeri izdelave drsnih vrat iz stekla

Objavljeno v: Najnovejše objave | 0

Izdelava steklenih drsnih vrat najpogosteje zanima tista gospodinjstva, ki se zanimajo za sodoben in trendovski izgled svojih bivalnih prostorov. Primer steklenih drsnih vrat smo predstavili tudi v tem prispevku. V nadaljevanju pa še več primerov steklenih drsnih vrat, ki so narejena po meri.

Steklena drsna vrata najpogosteje montiramo v kopalnicah, na prehodih iz kuhinj v dnevne in jedilniške prostore, hkrati pa ljudi dostikrat zanima izdelava steklenih drsnih vrat na prehodih iz svojih dnevnih sob in notranjih prostorov na letne terase in balkone.

Kot smo omenili že v prispevku na zgornji povezavi, pa tukaj samo še enkrat o tem, da izdelava steklenih drsnih vrat zanima predvsem podjetja za njihove poslovne prostore in pisarne, turistične kapacitete ter nastanitvene zmogljivosti.

Izdelava steklenih drsnih vrat v spalnici

Na sliki spodaj primer steklenih drsnih vrat za omaro za spalnico. Kombinacija modre in bele, v treh prekatih. Ročaji in vodila iz aluminija.

izdelava steklenih drsnih vrat
Primer steklenih drsnih vrat na omari v spalnici

Primer trojnih steklenih vrat z vzorcem

Na sliki spodaj smo naredili trojna drsna vrata z delno peskanim steklom ter dekoriranimi prozornimi steklenimi kvadrati. Vodila in profili so iz aluminija.

izdelava steklenih drsnih vrat
Pri steklenih vratih se lahko odločimo tudi za peskan del steklene površine

Primer drsnih vrat z delno zastekljeno površino

Dostikrat se namesto izdelave v celoti steklenih vrat, stranke odločajo za delno kombinirana drsna vrata s steklom. Na sliki spodaj primer drsnih vrat za vgradno omaro, kjer smo samo srednji del (med dvema prečnima aluminijastima letvicama) opremili z belim, matiranim steklom.

izdelava steklenih drsnih vrat
Drsna vrata za vgradno omaro s prečno površino v steklu. Višje in nižje les. Ogrodje: srebrn aluminij.

Če se tudi sami nagibate k steklenim drsnim vratom, bomo veseli vašega povpraševanja. V nasprotnem pa vas vabimo, da preverite še ostale naše zapise in primere v zvezi z izdelavo vseh vrst drsnih vrat.

Morda vas prepričamo s katerim izmed ostalih objavljenih primerov.

Vsa steklena drsna vrata je mogoče poljubno opremiti tudi z različnimi motivi fototapet.