Domov » Najnovejše objave » Premične pregradne stene za različne prostore

Premične pregradne stene za različne prostore

Objavljeno v: Najnovejše objave | 0

Nekaj osnovnih napotkov za pregradne stene lahko upoštevate tudi v nasvetih v prispevku Osnovno o izdelavi, dostavi in montaži drsnih vrat, a, da bo predstava za rešitve s pregradnimi stenami lažja, v tokratnem prispevku nekaj idej za premične pregradne stene (slike iz terena).

Drsne (premične) stene se uporabljajo za različne namene in v različnih prostorih.

Pregradne stene po materialu

Najpogosteje se pregradne stene izdelujejo iz mavčnih plošč (v tem primeru so fiksne), med premičnimi (drsnimi pregradnimi stenami) pa prevladujejo stene iz iverala, stekla, različnih vrst ogledal (zatemnjena, protilomna,..) ter pleksi stekla (ki je lahko v različnih barvnih odtenkih).

Po namenu izdelave

Po namenu izdelave se najpogosteje naročniki zanimajo za izdelavo sten za ločitev poslovnih prostorov (pisarne, konferenčne sobe in sestankovalnice), v domačih gospodinjstvih pa jih zanima delna ločitev jedilniških prostorov od dnevnih sob, premična in začasna ločitev delovnih prostorov otrok v isti otroški sobi, delne  stene v kopalnicah in podobno. Spodaj primeri postavitev pregradnih sten za različne namene:

pregradne stene
Primer pregraditve prostora v mansardnem stanovanju.
večje pregradne stene
Primer večje pregradne stene za ločitev konferenčne sobe.
pregrade
Primer pregradnih drsnih vrat v kombinaciji lesa in motnega stekla.
pregradne stene
Primer montaže drsnih vrat za manjšo odprtino. Kombinacija motnega stekla in aluminijastih ročajev.
osnovne pregradne stene
Primer enostavnih drsnih vrat za vgradno omaro.
pregradne stene premične
Primer večje pregradne stene v obliki drsnih vrat v kombinaciji z dekorjem na sredini.

Kako poteka naročilo in izdelava pregradne stene?

V kolikor vas zanima izdelava podobne rešitve za vaš prostor, vas vabimo, da nam preko spodnjih kontaktnih podatkov posredujete svoje želje (če gre, tudi približne dimenzije) in v najkrajšem času bomo sestavili informativno ponudbo za vaš primer.

V koliko boste z njo zadovoljni, lahko naš svetovalec pride na dom in opravi natančno izmero prostora ter predstavi vse možne vzorce okovij in polnil ter predlaga rešitev za vaš prostor.

Vabljeni.

p.s.: še več koristnih napotkov za uporabo drsnih vrat in pregradnih sten lahko preberete tudi na naši partnerski strani www.mizarstvo.si